Parembugan Naraguna:Andrianto Androzmeda

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Sedulur Andrianto Androzmeda, Sugeng Rawuh neng Wikipedia basa Banyumasan!
Mulahi
Mulahi
Mulahi
  • Panganggo anyar apikké rika maca Pengantar dhisit.
  • Rika bisa ngucapna Salam kanggo Wikipediawan liyane neng Kaca perkenalan
  • Esih bingung sekang ngendi arep mulahi? Mangga pinarak neng Sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel, rika bisa nggunakna Kothak njajal.
  • Mangga diwaca uga Pancapilar sedurungé nglanjutana. Kiyé limang pilar sing dadi dasaré rika kanggo njlajah Wikipedia seduniya.
Bantuan
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolék informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing sering ditakokna babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
Tips
Tips
Pituduh praktis
Gawé kesalahan?
Gawé kesalahan?
Gawé Kesalahan?
Welcome! If you are not an Banyumasan speaker, you may want to visit the Banyumasan Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga bareng-bareng nyunting karo ngembangna Wikipedia basa Banyumasan!

~~~~ Irkham Mahfudh (rembugan) 4 Agustus 2021 07.07 (UTC)Wangsuli[wangsuli]