Pangururan, Samosir

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Pangururan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Samosir
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 25 desa
3 kelurahan

Pangururan kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Samosir, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Pangururan, Samosir Cithakan:Kabupaten Samosir