Pangkajene, Pangkajene Dan Kepulauan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pangkajene
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Pangkajene Dan Kepulauan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
9 kelurahan

Pangkajene kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pangkajene Dan Kepulauan, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Pangkajene, Pangkajene Dan Kepulauan Cithakan:Kabupaten Pangkajene Dan Kepulauan