Paleteang, Pinrang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paleteang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Pinrang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
6 kelurahan

Paleteang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pinrang, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Paleteang, Pinrang Cithakan:Kabupaten Pinrang