Palangga, Gowa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Palangga
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Gowa
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
4 kelurahan

Palangga kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gowa, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Palangga, Gowa Cithakan:Kabupaten Gowa