Pakue Utara, Kolaka Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pakue Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Kolaka Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Pakue Utara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kolaka Utara, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Pakue Utara, Kolaka Utara Cithakan:Kabupaten Kolaka Utara