Pakem, Bondowoso

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Pakem
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Bondowoso
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
62,08 kilomèter pesagi -
21.713 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Pakem kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bondowoso, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bondowoso