Pace, Nganjuk

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pace
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Nganjuk
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
18 kelurahan

Pace kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Nganjuk, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Nganjuk