Onan Runggu, Samosir

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Onan Runggu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Samosir
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Onan Runggu kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Samosir, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Onan Runggu, Samosir Cithakan:Kabupaten Samosir