Nusa Penida, Klungkung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nusa Penida
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Klungkung
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Nusa Penida kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Klungkung, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Klungkung