Nunggawi, Tolikara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nunggawi
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Tolikara
Pemerentahan
 - Kepala distrik Igerak Wonda,SE.-
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 26 desa
- kelurahan

Nunggawi kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Tolikara, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Nunggawi, Tolikara