Nglorog, Sragen, Sragen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nglorog
—  Kelurahan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Sragen
Kecamatan Sragen
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²
Tilpun

Nglorog kuwe salah siji kelurahan nang Kecamatan Sragen, kabupaten Sragen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Sragen, Sragen