Ngebel, Ponorogo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngebel
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Ponorogo
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
8 kelurahan

Ngebel kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ponorogo, Jawa Timur, Indonesia.