Ngabang, Landak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngabang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Landak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 32 desa
- kelurahan

Ngabang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Landak, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Ngabang, Landak Cithakan:Kabupaten Landak