Nelle, Sikka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nelle
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Sikka
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Nelle kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sikka, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Nelle, Sikka Cithakan:Kabupaten Sikka