Namrole, Buru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Namrole
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku
Kabupaten Buru
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Namrole kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Buru, Maluku, Indonesia.


Cithakan:Namrole, Buru Cithakan:Kabupaten Buru