Nalumsari, Jepara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nalumsari
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Jepara
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Nalumsari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jepara, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Jepara