Munjungan, Trenggalek

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Munjungan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Trenggalek
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
11 kelurahan

Munjungan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Trenggalek, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Trenggalek