Muko-muko Bathin VII, Bungo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Muko-muko Bathin VII
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Bungo
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Muko-muko Bathin VII kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bungo, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bungo