Muara Uya, Tabalong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Muara Uya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Tabalong
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Muara Uya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tabalong, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Cithakan:Muara Uya, Tabalong Cithakan:Kabupaten Tabalong