Muara Tabir, Tebo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Muara Tabir
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Tebo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Muara Tabir kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tebo, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tebo