Muara Pawan, Ketapang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Muara Pawan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Ketapang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Muara Pawan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ketapang, Kalimantan Barat, Indonesia.

Cithakan:Muara Pawan, Ketapang Cithakan:Kabupaten Ketapang