Mojogedang, Karanganyar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mojogedang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Karanganyar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Mojogedang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Karanganyar, Jawa Tengah, Indonesia.