Mlati, Sleman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Mlati
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupaten Sleman
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Mlati kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Sleman