Miomafo Barat, Timor Tengah Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Miomafo Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Timor Tengah Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
2 kelurahan

Miomafo Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Timor Tengah Utara, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Miomafo Barat, Timor Tengah Utara Cithakan:Kabupaten Timor Tengah Utara