Mimika Barat, Mimika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mimika Barat
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Mimika
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Mimika Barat kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Mimika, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Mimika Barat, Mimika Cithakan:Kabupaten Mimika