Meukek, Aceh Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Meukek
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Selatan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 21 desa
1 kelurahan

Meukek kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Selatan, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Meukek, Aceh Selatan Cithakan:Kabupaten Aceh Selatan