Mayangan, Probolinggo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mayangan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Probolinggo
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Mayangan kuwe salah siji kecamatan nang kota Probolinggo, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kota Probolinggo