Mawasangka Tengah, Buton

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mawasangka Tengah
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Buton
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Mawasangka Tengah kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Buton, Sulawesi Tenggara, Indonesia.

Cithakan:Mawasangka Tengah, Buton Cithakan:Kabupaten Buton