Maurole, Ende

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Maurole
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Ende
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Maurole kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ende, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Maurole, Ende Cithakan:Kabupaten Ende