Maukaro, Ende

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maukaro
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Ende
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Maukaro kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ende, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Maukaro, Ende Cithakan:Kabupaten Ende