Mattiro Bulu, Pinrang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mattiro Bulu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Pinrang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
2 kelurahan

Mattiro Bulu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pinrang, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Cithakan:Mattiro Bulu, Pinrang Cithakan:Kabupaten Pinrang