Martapura, Banjar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Martapura
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Banjar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 20 desa
5 kelurahan

Martapura kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banjar, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Cithakan:Martapura, Banjar