Marga, Tabanan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marga
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Tabanan
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 14 desa
- kelurahan

Marga kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tabanan, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tabanan