Mappedeceng, Luwu Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mappedeceng
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Luwu Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Mappedeceng kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Luwu Utara, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Cithakan:Mappedeceng, Luwu Utara Cithakan:Kabupaten Luwu Utara