Manyak Payed, Aceh Tamiang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manyak Payed
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Tamiang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 36 desa
- kelurahan

Manyak Payed kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Tamiang, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Manyak Payed, Aceh Tamiang Cithakan:Kabupaten Aceh Tamiang