Maniis, Purwakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Maniis
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Purwakarta
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Maniis kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Purwakarta, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Purwakarta