Manggala, Makasar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Manggala
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kota Makasar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
6 kelurahan

Manggala kuwe salah siji kecamatan nang kota Makasar, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Cithakan:Manggala, Makasar Cithakan:Kota Makasar