Mangarabombang, Takalar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mangarabombang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Takalar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
1 kelurahan

Mangarabombang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Takalar, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Cithakan:Mangarabombang, Takalar Cithakan:Kabupaten Takalar