Mandor, Landak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mandor
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Landak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 17 desa
- kelurahan

Mandor kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Landak, Kalimantan Barat, Indonesia.

Cithakan:Mandor, Landak Cithakan:Kabupaten Landak