Mamboro, Sumba Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Mamboro
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Sumba Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Mamboro kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sumba Tengah, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Mamboro, Sumba Tengah Cithakan:Kabupaten Sumba Tengah