Mamajang, Makasar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mamajang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kota Makasar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
13 kelurahan

Mamajang kuwe salah siji kecamatan nang kota Makasar, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Cithakan:Mamajang, Makasar Cithakan:Kota Makasar