Maliku, Pulang Pisau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maliku
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Pulang Pisau
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Maliku kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pulang Pisau, Kalimantan Tengah, Indonesia.

Cithakan:Maliku, Pulang Pisau Cithakan:Kabupaten Pulang Pisau