Maligano, Muna

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Maligano
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Muna
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Maligano kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Muna, Sulawesi Tenggara, Indonesia.

Cithakan:Maligano, Muna