Malangke Barat, Luwu Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Malangke Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Luwu Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Malangke Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Luwu Utara, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Cithakan:Malangke Barat, Luwu Utara Cithakan:Kabupaten Luwu Utara