Magersari, Mojokerto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Magersari
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Mojokerto
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
- kelurahan

Magersari kuwe salah siji kecamatan nang kota Mojokerto, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kota Mojokerto