Magepanda, Sikka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Magepanda
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Sikka
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Magepanda kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sikka, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Magepanda, Sikka Cithakan:Kabupaten Sikka