Magelang Utara, Magelang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Magelang Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kota Magelang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Magelang Utara kuwe salah siji kecamatan nang kota Magelang, Jawa Tengah, Indonesia.