Magelang Utara, Magelang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Magelang Utara
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kota Magelang
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Magelang Utara kuwe salah siji kecamatan nang kota Magelang, Jawa Tengah, Indonesia.