Lumbang, Probolinggo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lumbang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kota Probolinggo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Lumbang kuwe salah siji kecamatan nang kota Probolinggo, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kota Probolinggo