Loura, Sumba Barat Daya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Loura
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Sumba Barat Daya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
2 kelurahan

Loura kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sumba Barat Daya, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.

Cithakan:Laura, Sumba Barat Daya Cithakan:Kabupaten Sumba Barat Daya